Herpes behandeling

 

Medical Biomagnetism

Medical Biomagnetism is een behandelwijze met magneten. Magneten herstellen de zuurbalans in het lichaam tussen biomagnetisch resonerend orgaan weefsel. Is het natuurlijke pH milieu van orgaanweefsel weer hersteld, dan kunnen daarin aangelande virussen niet overleven, ook de herpes virus familie niet.
Daarmee verdwijnt direct de brandstof voor ziek worden of ziek blijven en kan het lichaam zelf op eigen kracht weer herstellen.

Behandeling

U maakt 3 afspraken die gemiddeld 90 tot 120 min. duren.
Alle 400 magneet paren worden gecontroleerd.
2 weken na de eerste behandeling: Controle van de bij de 1e afspraak gevonden punten plus klachten behandeling
4 weken na de 2e behandeling: Alle ca 400 paren worden weer gecontroleerd.

Paren voor het behandelen van herpes.

Reservoir STOMACH – DUODENUM
Herpes 1 ASCENDING COLON – DESCENDING COLON
Herpes 2 TONSIL – TONSIL
Herpes 3 ULNA – ULNA
Herpes 4 COMMISSURE – COMMISSURE
Herpes 5 RENAL CALYX – URETER SAME
Herpes 6 FEMORAL NERVE – FEMORAL NERVE & INGUINAL NERVE – LIVER

 

 

 

 

 

 

Herpes stoppen ?
In Nederland is een meerderheid van de mensen (50-70%) drager van herpes. Heb je eenmaal herpes dan blijft het volgens de gangbare behandelwijzen in je lichaam aanwezig. De meeste mensen merken hier niets van en zullen er ook nooit iets van merken.
Anderen krijgen symptomen zoals blaasjes, zweertjes of wondjes op en rond de mond (koortslip) of op of rond de geslachtsdelen. Die symptomen verdwijnen ook weer. Bij sommige mensen komen de klachten af en toe terug.
Heb je symptomen?
Dan is de kans op overdracht van het virus groter.
Het herpes virus kent een aantal varianten die veel op elkaar lijken of varianten van elkaar zijn. Zo is herpes genitalis is een seksueel overdraagbare aandoening (soa).
Bij een besmetting komen er blaasjes op de huid en slijmvliezen van de penis, de vagina en de anus. Herpes kan onder omstandigheden zowel op de lip als op het geslachtsdeel voorkomen. Het virus is ook overdraagbaar door orale seks. Via een koortslip komt het virus dan op het geslachtsdeel terecht.
Door orale seks te hebben met iemand die een koortslip heeft kan herpes dus worden overgedragen. En andersom. Veilige seks is altijd belangrijk bij het voorkomen van elke soa. Of je nu wel of niet herpes hebt.